ONZE VASTE WAARDE SINDS DE OPSTART VAN TORHOUT LIONS : ASSURWEST


Wat een seizoen was 2020-2021 !

Het eerste bestaansjaar van Torhout Lions en amper hebben ze in Torhout aan sport kunnen doen.

Eindelijk kunnen wij terug heropstarten en voor de start van het nieuwe sportseizoen laten wij graag even Lenie Duthoo & Christa Devriese aan het woord, zij vertegenwoordigen met trots onze hoofdsponsor Assurwest en lanceren een leuke actie voor onze leden en onze club.

 

Beste Lenie en Christa,

Kan je alvast even uw bedrijf kort voorstellen voor de mensen die nog niet met jullie gekend zijn?

Mama (Christa) en ik (Lenie) zijn zelfstandig verzekeringsmakelaars en werken voor kantoor Assurwest. Voordeel is dat wij onafhankelijk zijn en daardoor zeer scherpe tarieven kunnen berekenen, op maat van de klant. Wij doen tevens ook alles van A tot Z helemaal zelf. Dus elk dossier is voor ons perfect gekend. Zowel nieuwe zaken, schades, beheer, enz. We hebben een ruim aanbod voor particulieren gaande van auto-, brand-, familiale en reisverzekeringen. Maar ook hospitalisatie, pensioensparen, enz. Maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor verschillende takken (BA, arbeidsongevallen, vloot, VAPZ, enz).

 

Waar is uw bedrijf gevestigd?

Het kantoor is in de Diksmuidse Heerweg 126 te Brugge. Maar wij zijn steeds op de baan en dus plannen wij met plezier persoonlijke afspraken in op verschillende locaties.

 

Wat is jullie motivatie om Torhout Lions te sponsoren?

Dit is een groeiende, familiale club waar ik zelf coach en mijn dochtertje ondertussen ook al speelt. Mama is actief als tafelafgevaardigde en bestuurslid. We hebben dus een nauwe band met de club en alle leden.


Wat  zou u bij onze leden onder de aandacht willen brengen?

Graag willen wij jullie onze producten voorstellen op een leuke online manier. Via de QR code kunnen alle leden een vrijblijvende offerte aanvragen. Ik mail de offerte(s) en bij interesse kunnen we verder afspreken. Alle leden die aansluiten mogen rekenen op een korting van 10% extra. En je helpt er de club ook een stukje mee, want per klant die 3 polissen onderschrijft krijgt de club 50€ in de kassa voor de jeugdwerking.

De corona periode was hard voor veel verenigingen en bedrijven. Wat was de impact bij jullie? 

In onze branche is er geen terugval geweest. Zo heeft transport bijvoorbeeld veel beter gewerkt dan andere jaren, en wij daardoor ook. We merkten wel een afname van startende zelfstandigen, vooral in de horeca branche. Hopelijk komt dat nu stilletjes aan weer tot leven.

 

Welke boodschap zou je de jeugd van Torhout nog mee willen geven?

Geniet van de momenten die je samen kan basketten/spelen. Voor je het weet ben je volwassen en heb je zelf kinderen die in de basketschool starten. :-)

Bedankt Christa en Lenie, voor dit korte en leuke interview ! Geniet alvast van een nieuw sportseizoen.